BILLEDER

Lørdag, den 10. september 2022 – VLD Autos i Svalöv indbød for tredje gang til C6 træf.

Ikke mindre end 17 C6’ere samt nogle få ældre modeller med hydraulik havde fundet vej til Järnvägsgatan, hvor der blev budt på kaffe og hyggelig snak i det gode efterårsvejr.

Lidt “blandede bolscher” foran VLD Autos i Svalöv.
Udsigt til et udpluk af deltagerne.

Klokken 12.30 startede kortegen ud på de Skånske landeveje og lagde turen forbi 4 slotte. Undervejs blev der gjort holdt for at tage nogle flotte “familiebilleder”.

Så er det tid til at tage billeder med Trolleholms Slott i baggrunden.

Turen sluttede med “sen lunch” på restauranten Gastro Gaspari, der oprindelig var en smedje langt ude på landet. Nu er den ombygget til en hyggelig restaurant, der absolut er et besøg værd.

Lørdag, den 23. april 2022 – Forårstur – besøg hos medlemmer af Club Citroën C6 Danmark.

Dagen startede hos Vallø Autoværksted, hvor Carsten Pedersen og hustru bød indenfor.

Efter lidt sparken dæk var der kaffe og morgenbrød og lidt information om Vallø Autoværksted, der blev etableret i 1964 af Carstens far Viggo Pedersen. Igennem årene har mangt en Citroën model været igennem de erfarne hænder hos først Viggo Pedersen og fra 1999 hos Carsten Pedersen.

Her vises lidt billeder fra besøget i Vallø:

To flotte C6’ere og en AMI 6 foran portene til værkstedet.
Citroën SM samt en af dens fætre nærmere betegnet Maserati Merak.
Dagens deltagere i Vallø.

Efter besøget hos Vallø Autoværksted gik turen via Vallø Slot ad små veje igennem det smukke landskab først mod Faxe, hvor der blev drejet af mod Jomfruens Egede og Lystrup Gods. Videre gik det mod Rønnede for at ende i Eskilstrup hos Hanne og Per i “Missionshuset”. Her blev der budt på lækkert smørrebrød, øl/vand og kaffe.

“Missionshuset” er tidligere samlingssted af en religiøs menighed, men er efter at have stået tomt omdannet til en hyggelig perle i smukke og rolige omgivelser. Efter frokosten gik turen mod Faxe, hvor først udsigten over Faxe Kalkbrud blev nydt for at slutte hos en af landets ældste Citroën forhandlinger Arne Busk Automobiler A/S.

Det er nok første gang, at der har været 4 Citroën C6 parkeret foran udstillingen hos en aut. Citroën forhandler i Danmark.
Interiør i lys læder.
Flotte C6 fælge.
I love my Citroën C6 – bedre kan det ikke siges. Medlemmet kommer fra Kristianstad i Sverige.
Når enden er god – så er alting godt.